Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Villikoirien hyökkäykset:

Zetzu Tenrou Battoga: Eräs susi opetti tämän hyökkäyksen kiitoksena Rikille kun Riki pelasti tämän suden. Riki opettaa tämän hyökkäyksen suuressa taistelussa Hopeanuolelle. Hopeanuoli käyttää tätä hyökkäystä kun Riki jää karhun kynsien väliin ja Akakabuton pää irtoaa hyökkäyksen seuraamuksena. Myös Weed osaa tämän hyökkäyksen. Suomen kieliselta nimeltään se on lentävä torahammas. Hyökkäyksessä hyökkääjä rupeaa pyörimään ilmassa ja viiltää/lävistää vastustajan/vastustajaa jostain kohdasta.

Spin attack: Spin attackissä vastustaja tarttuu vastustajasta hampaillaan, nostaa jalkansa ilmaan ja alkaa pyöriä ja verta roiskuu. Ensinmäisen kerran tämä hyökkäys näkyy kun Hopeanuoli taistelee Mossia vastaan kun Hopeanuoli luulee Benin kuolleen. Kaikki aikuiset koirat ja hopeanuoli osaavat hyökkäyksen. Weedissä Kisaragin pojat käyttävät tätä hyökkäystä Toubeita vastaan.

Raikaken: Igat kyättävät tätä hyökkäystä vastustajiaan vastaan. Hyökkäyksessä hyökkääjä roikkuu puusta ja hyppää ja tekee viillon vastustajaan. Jinnai ja Kirikaze opettavat tämän hyökkäyksen Hopeanuolelle kun he taistelevat Madaraa vastaan. Jinnai ja Kirikaze saavat molemmat surmansa.

Light attack: Riki ja Hopeanuoli käyttävät hyökkäystä Akakabuuttoa vastaan kun Ben oli haavoittunut. Hyökkäyksessä liidetään ilmassa nopeasti ja viilletään vastustajaa ja seuraukset ovat melko tuhoisat. Vain Riki ja Hopeanuoli osaavat iskun.

Igojen ''hyökkäys'': Eräs Iga käytti tätä hyökkäystä kun Hopeanuoli ja muut olivat Igojen alueella. Iskussa hyökkääjä kaivaa itsensä maahan ja näyttelee kuollutta mutta kun vastustaja tulee lähelle hyökkääjä tarttuu siitä ja vie tunnelista Iga-taloon.

©2020 HopsuPlanet - suntuubi.com