Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

GDW henkilöt

Weed: Weed on koko tarinan päähenkilö ja sen isä on Gin ja äiti Sakura. Weedin äiti kuolee ja Weed lähtee etsimään isäänsä Giniä Ohusta. Weedin mukaan tulee myöhemmin paljon koiria ja jotkut koirat haluavat tappaa Weedin. Rodultaan Weed on Akita inu.

Gin: Gin on Ohun ylipäällikkö ja Weedin isä ja Sakuran puoliso. Gin on lähtenyt yhdessä Johnin ja Akamen kanssa matkalle ja matkalla hän saa kuulla Hookilta Weedistä. Gin lähtee kohti Ohua mutta jää Johnin Hougenin vangiksi, mutta gin pelastuu sieltä. Gin on rodultaan Akita inu.

Sakura: Sakura on Weedin äiti ja Ginin puoliso. Smith vei Sakuran pois Ohusta kun kaibatsu hyökkäsi. Sakura joutuu kuitenkin eroon Smithistä. Sakura sairastuu synnytettyään pentunsa. Smith löytää Sakuran ja lupaa viedä Weedin Ohuun ja Sakura kuolee. Rodultaan Sakura on Akita inu.

John: Saksanpaimen koira John on yksi Ginin kenraaleista. Kun gin Akame ja John ovat matkalla Gin ja John jäävät Hougenin vangeisksi. Gin pyytää Johnia lähtemään vuoristomajasta jossa he ovat vankina ja John kohtaa Hougenin lauman. Hougen kiduttaa Johnia ja lopuksi iskee Johnin kiinni oksaan. John pääsee kuitenkin irti ja Hougen retuttaa Johnia vielä ja sitten he lähtevät. Kun Hook ja Weed ja hänen ystävänsä tulevat John sanoo viimeiset sanansa ja kuolee.

Akame: Kishu rotuinen iga-koira Akame on yksi Ginin kenraali. Akame on ainut joka pääsee pakoon Hougenin hyökkäyksestä ja pääsee Ohuun ja kertoo kaiken Weedille. Kun Weed ja muut lähtevät Akame jää Torahampaan sisälle lepäämään. Myöhemmin Akame esiintyy kun Mell taistelee Gemban etukoukkoa vastaan. Akame on neuvokas vanhus johon kaikki voivat luottaa.

Smith: Tämä Hopeanuolesta tuttu englanninsetteri Smith lähtee erään koiran pyynnöstä viemään Sakuraa pois Ohusta kun Kaibatsu hyökkäsi. Matkalla kuitenkin Smith joutuu eroon Sakurasta kun pelastaa GB:n jäämästä auton alle mutta Smith menettää silloin toisen jalkansa. Kun Smith löytää Weedin ja he menevät Sakuran luo Smith lupaa viedä Weedin Ohuun. Ohussa Smith taistelee Kaibatsun kanssa Torahampaan sisällä ja luola sortuu ja Smith kuolee kivien painoon.

Jerome: Saksanpaimen koira Jerome oli vahtikoirana laboratoriolla jossa Kaibatsua pidettiin. Kaibatsu kuitenkin karkasi ja Jerome lähti ystäviensä kanssa Kaibatsun perään. Kun he saapuivat Ohuun he saivat apua Ohun sotureilta. Jeromen kaikki ystävät kuolevat ja kun Kaibatsu oli voitettu Jerome tuli Weedin mukaan. Myöhemmin Weed häätää Jeromen koska Jerome tappoi murhaajat Thunderin ja Lecterin. Jerome kuitenkin seuraa Weediä sivusta. Jerome pelastaa Weedin ja hukkuu Weedin puolesta jokeen.

Kyoshiro: Kyoshiro Shigorane on rodultaan Kishu. Weed saa kuulla Rockettilta Kyoshirosta ja kun he löytävät Kyoshiron se tappelee pienen pennun isää vastaan. Weed pelastaa koiran mutta yöllä Kyoshiro on taas koiran kimpussa ja Weed tulee nopeasti väliin. Kyoshiro ja Weed alkavat taistela kun murhaaja veljekset Thunder ja Lecter nappaavat Teru nimisen pennun. Kun Weedin joukko ja Kyoshiro ovat karkottaneet murhaajat Kyoshiro päättää liittyä Weedin mukaan.

Tesshin: Tesshin on Hopeanuolesta tuttu pieni Kooga pentu. Weed saa kuulla Tesshinistä ja Weed ystävineen lähtee pyytämään Tesshiniä joukkoonsa. Tesshin kuitenkin kieltääntyy, mutta Klaanin vanhin ylipuhuu Tesshinin toimimaan. Tesshin yrittää pelastaa Ginin mutta epäonnistuu ja lähtee Ginin pyynnöstä Weedin luo. Weed ja muut kohtaavt Tesshinin lähteillä ja siellä Tesshin opettaa Weedille Lentävän Torahampaan. Kun Weed ja muut vievät pennut Klaanin vanhimman luo Tesshin tulee Weedin mukaan.

GB: GB niminen englanninsetteri olisi jäänyt auton alle jos Smith ei olisi sitä pelastanut. GB on Neron alainen ja GB kohtaa Weedin ensinmäistä kertaa kun he tappelevat kyyhkysestä, mutta lopulta GB antaa kyyhkysen Weedille. Weed pelastaa GB:n kun  tämä jää tosa koiran hampaisiin. Kun Smith lupaa viedä Weedin Ohuun GB haluaa mukaan ja niin GB:stä tulee Weedin elinikäinen ystävä. GB:n koko nimi on Great Britan eli Iso-Britannia.

                   

Kagetora: Kagetora on Kurotoran poika ja Harutoran ja Nobutoran veli.  Kagetora on yksi Weedin parhaista ystävistä mutta hänen kaikkein paras ystävänsä on Ken. Kun Ken ja Kagetora saavat kuulla että Weed on Ginin poika he haluavat heti seurata Weediä. Kaibatsu tekee Kagetoralla arpia kuonoon. Kagetora on rodultaan kai-ken     

                                          

Ken: Ken on Benin ja Crossin poika. Ken kulkee aina yhdessä Kagetoran kanssa ja Ken auttaa myös Kaibatsun voittamisessa. Sen jälkeen Ken lähtee seuraamaan Weediä yhdessä Kagetoran kanssa. Kenillä on vasemman silmän päällä kaksi arpea. Ken on sekarotuinen 

                                   

Rocket: Rocket on venäjän vinttikoira. Rockettilla on veljet Jet ja Missile. Hougen käskee kolmikon mennä vakoilemaan Giniä. Siinä he onnistuvatkin ja Gin jää vangiksi. Myöhemmin Rocket soluttautuu Weedin matkaan ja sopivan tilaaisuuden tullen Rocket aikoo tappaa Weedin. Jerome kuitenkin aaavistaa Rockettin juonet ja taistelee Rockettia ja tämän veljiä vastaan. Jerome voittaa ja Rocket haluaa tulla Weedin matkaan, mutta Weedin joukot eivät aluksi hyväksy häntä. Lopulta koirat hyväksyvät Rockettin mukaan. Hougen tappaa Rockettin veljet kun he palaavat Hougenin luo

                                   

Missile: On Rocketton veli ja on myös Hougenin laumassa. Kun Hougen kulee Nerolta Ginistä Hougen käskee veljeksien mennä vakoilemaan. Kun Rocket kappaa Weedin ja Jerome on taistellut veljeksiä vastaan Misille jää Jetin kanssa Hougenin laumaan kunnes Hougen tapattaa heidät.

Jet: Jet on myös Rocketton veli ja tämäkin kuolee kun Hougen mestauttaa hänet ja toisen veljensä Misillen Rocketton lähdettyä Ohun juokkoon.

              

Hiro: Hiro on Bernhadilainen. Hiro yrittää pelastaa Reikan mutta epäonnistuu ja hänentkin viedään vuoristomajaan. Hiro lähtee Johnin kanssa karkuun ja John pyytää että Hiro veisi Reikan pois. Lopulta Hiro suostuu ja löytää Weedin. Kun John on koullut Hiro lähtee seuraamaan Weediä. Hiro haluaa kostaa Kamakirille koska tämä tappoi Hiron isän ja puhkaisisi Hiron silmän. Hiro saa kostettua Kamakirille.

                

Mel: Mel on kultaisen noutajan pentu. Mel on Blue nimisen raukkiksen ruuanhankkija. Weed näkee kun Mel varastaa ruokapussin ja ihminen meinaa löydä Meliä mutta Weed tulee hätiin. Mel juoksee heti sen jälken pakoon, ja palaa Bluen luo. Weed on saanut kuulla Hookilta Melistä ja on tulossa pelastamaan Melin lopulta Blue jää auton alle ja Mel lähtee Weedn mukaan Ohuun. Mangassa näytetään myös Melin äitiä Lennyä joka kuoli penikkatautiin.

               

Reika: Reika on Akita inu narttu. Kun on lumimyrsky se näkee Johnin Ginin ja Akamen ja kertoo että sen oma isä taisteli myös Akakabuuttoa vastaan. Reika pyytä vieraat jäämään joksiskin aikaan ja kun Reika on tuomassa ruokaa Rocket kysyy Reikalta Ginistä ja Reika valehtelee että ei olisi nähnyt Giniä. Kun Hougen hyökkää he ottavat Reikan vangiksi. Kun Hiro vie Reikan turvaan Reika liittyy sitten Ohun joukkoon.

          

Tokimune: Tokimune oli Ginille värvätty siainen. Tokimune saa ensin luodin jalkaansa kun ihmiset metsästävät koiria, koska he luulevat että koirat ovat kaiken takana mitä kaksois-solassa on tapahtunut. Weed löytää tokimunen ja luulee tätä isäkseen. Äkkiä Kaibatsu hyppää pusikosta ja raapaise Tokimunea kylkeen. Tokimune suojelee Weediä ja Kaibatsu lopulta puristaa tämän kuoliaaksi. Myös Johnin ja Akamen kaksoisolennot kuolevat.

                

Sasuke: Tämä Shiba inu koira on GB:n ystävä ja oli ennen Neron alainen. Sasuke haluaa lähteä etsimään omistajaansa. Myöhemmin kun GB on vahingossa soluttautunut Hougenin joukkoon Sasuke huomaa GB:n. Sasuke kertoo että Hougenin lauma pakotti Sasuken joukkoonsa. Kun Sasuke kuule että GB on oikeasti Ohun puolella Sasuke liittyy myös Ohun joukkoon.

                   

Kurotora: Kurotora on hopeanuolesta tuttu Kai-koira. Kurotora elelee poikiensa  sekä Chutoran poikien kanssa. Kun Ken ja Kagetora kertovat mitä Ohussa on tapahtunut Kurotora lähtee Chutoran poikien kanssa puollustamaan Torahammasta. Kun kaikki paitsi Shigure Chutoran pojista ovat kuolleet Kurotora liikkuu sitten Ohun joukkojen kanssa.

                  

Harutora: Harutora on Kurotoran poika kuten Kagetora ja Nobutora. Harutoralla ei ole suurempaa roolia tarinassa.

                    

Nobutora: Nobutora on myös Kurotoran poika kuten Kagetora ja Harutora. Nobutorallakaan ei ole kovin suurta roolia tarinassa kuten ei Harutorallakaan.

                 

Shigure: Shigure on yksi Chutoran neljästä pojasta. Shigure puollustaa Torahammasta yhdessä veljiensä kanssa kun Gemba ilmestyy. Shigure on ainoa Chutoran pojista joka jä henkiin ja pääsee Mutsuun.

                  

Shouji: Shoji on myös yksi Chutoran pojista jotka puollustavat Torahammasta. Kun Shiguree jää kiinni Shouji auttaa Shiguren pakoon ja kuolee Shiguren puolesta. Shojilta irtoaa korva taistelussa.

                

Dodo: Dodokin on Chutoran poika ja kuolee kun puollustaa Torahammasta Gembaa vastaan.

                 

Buru: Buru on myös Chutoran poika ja kuolee kun puollustaa Torahammasta Gembaa vastaan.

                  

Ben: Ben elelee yhä Ohussa Crossin kanssa. Ben on kaikkein vanhin Ohun soturi. Ben on sokea Weedissä.

                  

Cross: Cross on myös hengissä ja elelee Ohussa yhdessä Benin kanssa.

                     

Hoiler: Hoiler on yksi Jeromen neljästä apurista. Kuolee kun Kaibatsu taittaa tämän niskat.

North: North on myös Jeromen apuri. Kaibatsu tappaa Northin kun North on Weedin kanssa Torahampaan sisällä.

                      

Robert: Robert kuluu edelleen Jeromen apuri ja Kaibatsu tappaa Robertinkin.

                      

Rocca: Roccakin on Jeromen apuri ja kuolee kun Kaibatsu tappaa tämän.

                          

Kaibatsu: Kaibatsu on Geenimanipuloitu koira. Sen vasemmassa jalassa ei ole nahkaa ja sillä on harja ja jotkut ketjut reisissä. Kaibatsu karkasi Laboratoriosta ja söi Ohussa ihmisiä nälkäänsä. Ihmiset luulivat että Ohun villikoirat ovat asialla ja järjestivät koirajahdin. Weed ja muut taistelevat Kaibatsua vastaan ja Kaibatsu onnistuukin tappamaan Smithin sekä Tokimunen. Kaibatsu kuolee kun putoaa Weedin, Kenin  ja Kagetoran kanssa kalliolta ja Kaibatsu lävistyy terävään oksaan.

Hougen: Hougen on animen pahis numero yksi! Todella julma röyhkeä ja muuta vastaavaa. Antaa joukkojensa rääkätä vastustajaa ja tekee itse loput kun se on sille tarpeeksi ''helppoa''.  Hougen tappaa monia koiria kuten Johnin ja Neron. Se kuulee Nerolta Ginistä juuri ennen kuin tappaa Neron ja aiheutta Johnille ja Ginille vakavia haavoja. Myöhemmin myös Hiro joutuu Hougenin vangiksi. Hiro ja John kuitenkin pääsevät pakon vaikka John ei selviäkkään. Myöhemmin kun Gemba on saanut torahampaan valtaansa Hougen linnoittautuu sinne. Gin saadaan myös vapaaksi ja Weedin on aika kohdata Hougen. Hougen sitten kuolee kun salama iskee siihen.

Thunder ja Lecter: Ovat Hopeanuolesta tutun Sniperin kaksi murhaaja poikaa. Nämä veljekset olivat samalla harjoittelu leirillä Jeromen kanssa kunnes veljeksistä tuli pelottavia murhaajia torahampaidensa ansiosta. Hougen lähettää nämä kaksi tappamaan Kyoshiron ja lopulta Weed ja Kyoshiro taistelevat näitä vastaan. Weed murskaa Thunderin torahampaat ja lopulta murhaajat pakenevat, mutta myöhemmin he vaanivat Weediä Ginin entisessä piilopaikassa. Weed murskaa tällä kertaa Lecterin hampaat ja lopulta Jerome tappaa murhaajat.

Teru: Teru on pieni Beaglen pentu jota sen oma isä rääkkäsi. Kyoshiro puree Terun isältä korvan pois ja nakkaa sen jokeen.  Kyoshiro ja hänen joukkonsa pitävät sitten Terusta huolta kunnes Kyoshiro ja Weed alkavat taistella. Pian taistelu keskeytyy ja Teru on Thunderin ja Lecterin hampaissa. Kyoshiro ja Weed joutuvat taisteluun ja kun Kyoshiro jää kiinni Teru yritää auttaa kunnes hänkin jää kiinni. Terun oma isä kuolee Terun puolesta ja Teru tule isänsä kuoltua Weedin matkaan kunnes Weed jättää pennut Klaanin vanhimman luo.

Riku: Tämä koira siis rääkkäsi pentuaan kunnes Kyoshiro katkaisi tältä korvanja nakkasi jokeen. Pian kyoshiro on taas kuitenkin koiran kimpussa ja Weed tulee väliin. Weedin ja Kyoshiron taistellessa tämä koira vain katsoo sivusta. Kun Lecter ja Thunder tulevat ja taistelevat ja Weediä ja Kyoshiroa vastaan ja Teru jää kiinni tämä koira kuolee oman pentunsa puolesta.

Bat: Valittiin Hougenin laumassa yhdeksi joukkueen johtajaksi. Bat on sokea mutta se aistii ympäristön sisäisen silmänsa avulla. Kun Ken ja Kagetora joutuvat taisteluun Battia vastaan Bat käyttää tulipalosta tullutta savua hyväkseen kun Ken ja Kagetora eivät voi nähdä savussa. Kuitenkin Ken ja Kagetora voittavat ja Bat liittyy Ohun joukkoon.

Buruke: valittiin myös joukkueen johtajaksi Hougenin laumassa. Burukea kutsutaan kuoleman jumalaksi koska syntymästään asti Buruke on noussut ylös vaikka olisi miten haavoittunut. Kyoshiro kuitenkin voittaa Buruken ja buruke häviää ensinmäistä kertaa elämässään. Myös Buruge liittyy Ohun laumaan.

Kite: Kitekin kuluu Hougenin laumaan ja tämäkin valittiin joukkueen johtajaksi. Kiteä kutsuttiin yhdessä kohdassa Tuulen Jumalaksi. Kite vihaa ihmisiä koska kun se koulutettiin tappaja koiraksi sille tehtiin raudasta etujalat. Tesshin voittaa Kiten rajussa taistelussa ja Kitekin tulee Ohun laumaan.

Genba: Genba on Hougenin pikkuveli ja veljekset ovat hyvin läheiset. Genba lähtee Ohuun 200:n koiran valtaamaan torahammasta ja onnistuukin siinä. Kun Hougen on saapunut Ohuun Genba lähtee Toubein ja parin koiran kanssa etsimään Akamea. Koirat taistelevat ja Weed saapuu myös paikalle. Lopulta Tesshin ja Shigure hyökkäävät Genban kimppuun ja Genban pää osuu kiveen ja Genba menettää järkensä. Hougen lopulta tappaa veljensä kun huomaa että Genba on menettänyt järkensä.

Kamakiri: Tämä Irlanninsusi koira kuluu Hougenin laumaan. Kamakiri tappoi Hiron isän a siksi Hiro haluaa kostaa tälle isänsä kuoleman. Kamakiri ja tämän joukko terrorisoivat Kishussa (tappoivat koiria ja varastivat kanoja).  Kun Gin on saatu pelastettua Hiro ja Kamakiri taistelevat ja Hiro vetää Kamakiriltä p*llit irti. Kamakiri jää itkemään yksin metsään ja Korpit syövät hänet.

©2020 HopsuPlanet - suntuubi.com