Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

GNG Henkilöt

Hopeanuoli: On Akita inu isänsä, äitinsä ja 2 sisaruksensa kanssa. Hopeanuolen paras ystävä Daisuke on 12 vuotias poika. Gohei kouluttaa hopeanuolen karhukoiraksi, samoin hän koulutti hopeanuolen isän ja isoisän. Hopeanuoli haluaa tappaa Akakabootto nimisen karhun, koska se tappoi Hopeanuolen isän.

Riki:  On Hopeanuolen isä, joka on akita inu. Riki oli Gohein paras karhukoira. Riki kuoli viimeisessä taistelussa akakaboottoa vastaan. Riki teki 3 pentua Fujin kanssa, yksi niistä on hopeanuoli. Kun Hopeanuoli oli vielä pentu riki taisteli yksin Akakaboottoa vastaan ja putosi rotkoon. Kaikki luulivat, että riki kuoli, mutta hän vain menetti muistinsa ja hänestä tuli suuren koira lauman johtaja.

Fuji: On Hopeanuolen äiti, kun Hopeanuoli lähti villikoira lauman mukaan Fuji jäi suruissaan 2 muun pentunsa kanssa murehtimaan Hopeanuolen lähtöä villikoirien matkaan.

Shiro: On Rikin isä eli Hopeanuolen isoisä. Shiro kuolee taistellessaan akakaboottoa vastaan. Kohtaus näytetaan hopeanuolen ensimmäisen jakson alussa. Shiro on rodultaan myös Akita inu.

Hiya-n ja Giyan Ovat hopanuolen sisarukset. Hopanuoli on tiikeriraitainen toisin kuin Hiya-n ja Giyan siksi Gohei koulutti vain Hopeanuolen. Hiya-n ja Giyan ovat myös Akita inuja.

Aka ja Don:  Aka ja Don ovat myös Gohein metsästyskoiria. Ensinmäisessä jaksossa kun Akakabootto hyökkää Rikin, Gohein, Akan ja Donin kimppuun, Aka ja Don saavat surmansa. 

John On Hidetoshin koira. John on saanut koulutuksen ulkomailla ja on siksi todela taitava karhun ja muidenkin eläinten metsästyksessä. John on Hopeanuolen hyvä ystävä ja kun Hopeanuoli lähtee villikoirien matkaan John tuntee suurta ikävää Hopeanuolta kohtaan ja päättää itsekkin lähteä heidän peräänsä. John on rodultaan Saksanpaimenkoira.

Ben: On Rikin laumassa ensinmäisen joukkueen johtaja. Ben hyväksyy Hopeanuolen joukkueesensa ja ne lähtevät sitten yhdessä etsimään lisää koiria. Benillä on naikkonen nimeltään Cross ja he saavat 3 pentua. Pentujen nimet ovat: Ken, George ja Miney. Ben sokeutuu kun astuu myrkkyohdakkeiden päälle, eikä saanut lääkettä ajoissa. Ben on rodultaan Tanskandoggi.

Cross: Oli ennen erään miehen omistama, mutta se ei enää luota ihmisiin, koska Crossin omistaja jätti sen yksin haavoittuneena. Cross siis liittyi villikoira laumaan ja tapasi siellä Benin, ja he saavat myöhemmin pentuja. Cross on villikoira lauman ainoa tyttö koira, siksi häntä kiusataan siitä usein. Cross on rodultaan Saluki.

Great: On Rikin laumassa toisen joukkueen johtaja. Great jää loukkaantuneen Jaguaarin luo kun Ben ja muut lähtevät Mossin luo. Kun Great kohtaa Bemmun lauman Bemmu käskee Greatin näyttää uskollisuutensa johtajaansa kohtaan. Great makaa junaraiteilla vaikka juna on tulossa ja Greatin silmistä vuotaa verta. Bemmu lopulta vetää Greatin pois raiteilta ja tulee mukaan.

Smith: On kolmannen joukkueen johtaja villikoiralaumassa. Smith on melko hupaisa ja pelkuri, mutta se ei tarkoita sitä etteikö hän osaisi taistella. Smith on kuitenkin melko viisas koira. Smithiä arvostetaan weedissä suuresti, koska se on niin vanha ja siltä on lähtenyt toinen etu jalka.

Akatora: Akatora on Tiikeri veljeksistä vanhin. Akatora tunnetaan suomenkielisellä nimellä Punainentiikeri. Akatora on ainut Tiikeriveljeksistä jolla ei ole vakavia kolhuja taisteluista. Akatoran rotu on Kai niin kuin kahdella veljellään.

Chutora: On toisiksi vanhin tiikeriveljeksistä. Chutoralta on irronnut yksi korva. Chutoran suomenkielinen nimi on harmaatiikeri.

Kurotora: On tiikeriveljeksistä nuorin ja eräs vuoristokoira on purrut sen silmän puhki ja olisi syönyt pennut, mutta ben tuli ja pelsti ne kaikki. Kurotoran suomenkielinen nimi on mustatiikeri.

Hakuro: On Hokkaidosta tuleva lauman johtaja. Kun Benin joukkue ja Hakuron lauma kohtaavat Hakuro tekee hopeanuolelle Hokkaido tervehdyksen (se näkyy yhdessä hakuron kuvissa jossa se puree hopeanuolta niskasta). Hopeanuoli luulee tätä oikeaksi hyökkäykseksi ja torjuu sen mutta Hakuro kertoo että on tullut auttamaan. Kuitenkin Hakuro tekee Hokkaido tervehdyksen Hopeanuolelle. Hakuro lähtee Hopeanuolen ja Benin mukaan Rikin villikoira laumaan. Hakuro on rodultaan Alaskanmalamuutin ja Huskyn sekoitus.

Mutsunkenraalit. Mutsunkenraaleiden johtaja on Kisaragi muut kenraalit ovat nimeltään Uzuki, Hazuki ja Minazuki. Kisaraki on myös villikoiralauman johtaja. Kisaragi vangitsee mossin joukkoineen vanhan tulivuoren kraatteriin. Hopanuoli on tulossa auttamaan heita mutta ennen sitä Ben tulee ja tappelee kisarakin kanssa, kunnes Terry heittää Benin alas ja hyökkää itse Kisaragin kimppuun. Terry saa siinä taistelussa surmansa. Kisaragi liittyy Hopanuolen joukkoihin kun se näkee miten rohkeasti Ohun joukot taistelevat karhuja vastaan.

Benizakura: On maailman vahvin koira eikä ole hävinnyt yhtään taistelua. Benizakuran omistaa pieni Daizuken näköinen poika. Benizakura pelasti Crossin, joka makasi väsyneenä rannalla. Hopeanuoli halusi taistella Benizakuraa vastaan jotta se lähtisi heidän mukaansa. Benizakura lähti Hopeanuolen mukaan. Kun he taistelivat karhua vastaan benizakura veti Mosa nimesen karhun veteen köydestä ja sitoi vahingossa itsensä tukkiin köyden mukana. Hopeanuoli yritti auttaa mutta Benizakura potkaisee Hopeanuolen pinnalle ja hukkui. Kaikki surivat häntä veden rannalla jolloin veden pintaan ilmestyi kirsikanpunainen kukka. 

©2020 HopsuPlanet - suntuubi.com